MannenZesDaagse in het teken van het Koningsarchetype

Wanneer:
18 juni 2019 @ 10:00 – 23 juni 2019 @ 15:00
2019-06-18T10:00:00+02:00
2019-06-23T15:00:00+02:00
Waar:
Bragelogne-Beauvoir
Frankrijk

Op het hoogtepunt van de jaarcyclus, nemen we tijd om ons leven en de wereld te overschouwen, zoals een Koning zijn rijk overschouwt. Het ‘uiterlijk werk’ gedurende deze zesdaagse is vooral stevig wandelen.

Ergens op weg (editie 2017)

We spreken andere archetypes in functie van de situatie: Minnaar in het genieten van de tocht en het gezelschap, de Wildeman in het leven in het moment en in de natuur, de Monnik in het op weg zijn. Het innerlijk werk is tussentijds delen wat er in ons leven omgaat, ‘wat is Koning zijn van het eigen leven?’, hoe staat deze koning in relatie tot de andere archetypes, etc.

Kathedraal Châlons-en-Champagne, editie 2016

We vervolgen deze 6 dagen (waarvan 5 stapdagen) de oude Pelgrimsroute naar Santiago De Compostela. We komen samen en vertrekken op de plek waar we vorige editie geëindigd zijn. In totaal leggen we ongeveer 110 km af of een 20-tal km per dag: een mooie afstand om in beweging te blijven, niet te veel zodat we voldoende kunnen vertragen om te genieten van al het goeds en moois dat de weg te bieden heeft.

Overnachten gebeurt in Gites, Kloosters of Abdijen op de route of in ‘open lucht’ ergens onderweg op in het bos of op het land van een boer, in een “salle comunale of salle de fête”. Vrijheid beleven van lichaam en geest.

Programma

We gaan in vertrouwen op weg zodat de tocht zich kan ontvouwen in alle openheid, met respect voor de deelnemers en dat wat we ontmoeten op weg in onszelf en daarbuiten.

Dinsdag: vertrek vanuit Bragelogne (Fr)

  • Vertrek bij dag en dauw. Carpoolen naar vertrek of andere manier.
  • 10u00 – 11u00: samenkomen en vertrek in Bragelogne, eindpunt van vorige editie , voorzien van lunch (zelf mee te nemen).
  • overnachtingsplek voor dinsdagavond in Etourvy ligt vast.

Woensdag – zaterdag:

  • Stappen afgewisseld met rust, innerlijk werk, maaltijden, etc.
  • Overnachting onderweg.

Zaterdag: aankomst en overnachting in Vezelay

Zondag – rustdag om het prachtige Vezelay alle eer aan te doen

  • Na de lunch – omstreeks 14u00 – retour naar vertrekplaats
  • Thuis voor het donker

Begeleiding en organisatie

Organisatie, begeleiding en omkadering tijdens het weekend: Tom Nys

Deelnameprijs (info 2018 – update volgt)

  • Particuliere deelname: 295 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + datum + uw naam”
  • Professionele deelname: 450 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur). Formulering ‘Meerdaags coachingstraject’.

In het deelnamebedrag is de retourregeling inbegrepen van het aankomstpunt naar het vertrek. Wil je verder meer weten over onze deelname filosofie? Lees ook de algemene voorwaarden.

Niet inbegrepen

Voorzie een bedrag van ongeveer 150 euro voor maaltijden en overnachtingen.

Praktisch

Voorzie basisuitrusting voor een meerdaagse trektocht, rekening houdend met minstens één overnachting in open lucht. Slaapzak en matje zijn een must. Hoeslaken en kussensloop aan te raden (voor overnachting in gastenverblijf, abdij of klooster, soms ook ter plaatse te verkrijgen). Bij slecht weer zorgen we altijd voor ‘een dak boven ons hoofd’ voor de overnachting, vandaar dat een tent niet nodig is (optioneel voor de liefhebbers).

Verder zorgen voor eten en drinken voor ongeveer een dag, we trachten op elk moment ongeveer 24 u verder te kunnen.

Inschrijving

Lees ook de algemene voorwaarden.

We zijn met maximum 12 mannen voor deze vijfdaagse. Mannen die reeds deelnamen aan eerdere edities krijgen voorrang bij inschrijving.

Voornaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Adres (verplicht)

Postnummer en woonplaats (verplicht)

Lands (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

telefoon- of gsm-nummer (verplicht)

Deelnameformule (verplicht)

Hierbij bevestig ik de Algemene Voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn door deze inschrijving.

Opmerkingen (+ factuurgegevens bij professionele deelname)