Kalender

nov
25
vr
2016
MannenWeekend in het teken van de Magiër @ Tibetaans Instituut - Yeunten Ling
nov 25 @ 20:00 – nov 27 @ 16:00

Bij het begin van de winterperiode en aan het einde van ‘een bewogen‘ jaar staat dit weekend in het teken van het archetype van de magiër. De magiër staat symbool voor naar binnengaan, voor overgave, voor ‘sterven’, inzicht verwerven, transformatie en – op het einde van donkere periode – uiteindelijk ‘de vonk van nieuw leven’. In de natuur gebeurt dit proces spontaan en moeiteloos elke winter, dat maakt deze periode dan ook uitstekend geschikt om die ervaring toe te laten.

Als man hebben we soms ook ‘een winterperiode’ nodig, een tijd van rust, van niet weten soms, van verwarring, van integratie, een tijd dat we aan verandering toe zijn maar de oplossing nog niet kennen of dat we moeten rusten na een tijd van grote inspanning en realisaties. Het is niet altijd eenvoudig om hiervoor tijd en ruimte te maken, in overgave en vertrouwen.

Op de unieke plek van het Tibetaans instituut gaan wedaarom maximaal ruimte geven aan dit transformatie en integratieproces. (Joseph Campbell noemde het universele transformatieproces de monomyth waarin hij ook de ultieme transformatie van Jezus, Mozes en Gautama Boeddha past).

BeeldHoei

Tibetaans Instituut – Yeunten Ling – Hoei

Dit weekend maken we maximaal gebruik van de spirituele kracht van het Tibetaans Boeddhisme en de mogelijkheden die de plek biedt om tot (spirituele) kracht, inzicht, wijsheid, transformatie en mededogen te komen. Kwaliteiten die onontbeerlijk zijn om als man dat te doen wat nodig is in de wereld.

Vrijdagavond 25 November, aanvang 20 u (stipt)

Vrijdagavond kan toegekomen worden in de loop van de namiddag, er is de mogelijkheid tot deelname aan het boeddhistisch avondritueel en avondmaal. Het programma begint om 20 u.

 • 18u00: avondritueel (optioneel, boeddhistisch ritueel dat dagelijks doorgaat)
 • 19u00: avondmaal (optioneel, geen reservatie nodig, 6 euro ter plaatse te betalen)
 • 20u00 – 22u00: aankomen, openingscirkel/ritueel.

Zaterdag 26 November (indicatief programma)

 • 7u00 –  8u00: boeddhistisch ritueel dat dagelijks doorgaat (optioneel)
 • 8u00 – 9u00: Ontbijt
 • 9u00 – 10u00: ochtendronde innerlijk werk
 • 10u00 – 12u00: ‘uiterlijk’ werk in functie van aanwezig en gewenst werk op het domein
 • 12u00 – 14u00: middagmaal gevolgd door tijd voor rust
 • 14u00 – 16u00: ‘uiterlijk’ werk vervolg
 • 16u00 – 18u00: innerlijk werk vervolg
 • 18u00 – 19u00: boeddhistisch ritueel dat dagelijks doorgaat (optioneel)
 • 19u00: avondmaal gevolgd door tijd en ruimte voor gezelligheid en sfeer aan het vuur.

Zondag 27 November

 • 7u00 –  8u00: boeddhistisch ritueel dat dagelijks doorgaat (optioneel)
 • 8u00 – 9u00: Ontbijt
 • 9u00 – 12u00: afronden ‘uiterlijk’ werk en opruimen
 • 12u00 – 14u00: middagmaal gevolgd door tijd voor rust
 • 14u00 – 16u00: ‘innerlijk’ werk afronden, wat nemen we mee uit de jaarcyclus en wat willen we loslaten of waarvoor willen we ruimte creëren

Organisatie en begeleiding

 • Organisatie en begeleiding tijdens het weekend: Tom Nys

Deelnameprijs

 • Particuliere deelname: 175 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + datum + uw naam”.
 • Professionele deelname: 250 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

Overnachting in éénpersoonskamer mogelijk mits supplement (23 euro per nacht voor 1 persoonskamer met gedeeld sanitair, 30 euro per nacht voor 1 persoonsstudio met sanitair). Wil je meer weten over onze deelname filosofie? Lees ook de algemene voorwaarden.

Inbegrepen

Organisatie en begeleiding door MannenWerk Vzw. Twee overnachting vrijdag en zaterdag (lakens en handdoeken zijn zelf te voorzien). Maaltijden vanaf ontbijt zaterdag tot en met middagmaal zondag. Speciale voedingswensen ? Laat ons bij inschrijving weten.

Betaling

Overschrijving op rekeningnummer 735-0264165-22 (internationale overschrijving BIC: KREDBEBB en IBAN: BE06 7350 2641 6522) op naam van MannenWerk Vzw met vermelding van “aktiviteit + datum + uw naam”.  In geval van deelname in professionele context – met factuur – gelden andere betalingsvoorwaarden waarvan we u informeren.

Inschrijving

Lees ook de algemene voorwaarden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

sep
14
do
2017
OchtendPraktijk voor Mannen, Heverlee (bij Leuven) @ Tom
sep 14 @ 06:00 – 07:00

“Nog voordat de wereld ontwaakt en vat op ons krijgt, maken we het lichaam wakker zodat het soepel en krachtig wordt … scherpen we de geest zodat die helder en alert is … maken we contact met onze ziel zodat onze bestemming en missie vernieuwd en versterkt wordt”.

Tijdens de reeks ‘ochtendpraktijk voor mannen’ komen we samen ‘onder mannen’ met als doel kennis te maken met een vorm van ochtendoefening die bijdraagt bij het ontwikkelen van discipline, de basis voor gezonde mannelijke kracht. Een ochtend bestaat uit verschillende oefeningen die zowel ‘binnen en buiten’ zullen doorgaan.

Mannelijke kracht, rust, kalmte, stabiliteit … ontstaat door zich ‘buiten de comfortzone’ te begeven. Voor dag en dauw deelnemen is een uitdaging op zich die tegelijk toelaat om het vervolg van de dag met extra vitaliteit aan te vatten … alsof er niks gebeurd is.

Voor continuïteit, focus en effect worden deze ochtendsessies als reeks aangeboden. De ochtenden zullen een samenhangend geheel vormen. De uitnodiging is dan ook om zich voor de hele reeks te engageren.

Verloop van de Ochtendsessie:

 • Aankomen: vanaf 5u45
 • Aanvang: 6u00, ochtendpraktijk: een combinatie van yoga, specifieke (energetische) oefeningen, meditatie, etc.
 • Einde 7u00

Data: tweewekelijks op oneven weken, 8 ochtenden tot eind 2017, nl. 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december. Wie ook deelneemt aan de mannenavonden de avond voordien, kan ter plaatse blijven overnachten in eenvoudige omstandigheden (tegen een vrije bijdrage).

Plaats: Oud-Heverleestraat 28, 3001 Leuven, België

Begeleiding en organisatie: Tom Nys

Bijdrage: De 8 ochtenden worden als reeks aangeboden waarbij we maximum met 10 mannen zullen zijn. De bijdrage voor losse ochtenden is 15 euro (indien er plaats is).

 • Particuliere deelname: 100 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + uw naam”. De bijdrage voor losse avonden is 15 euro (indien er plaats is).
 • Professionele deelname: 150 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

Aanmelden: aanmelden is nodig. Via contact[at]mannenwerk.be of aanmeldingsformulier:

  Naam en voornaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  telefoon- of gsm-nummer (verplicht)

  Opmerkingen (aantal personen)

   

  sep
  16
  za
  2017
  de ‘Wildeman’: themadag voor mannen
  sep 16 @ 08:30 – 22:30

  “… De moedige jager ging terug en haalde drie mannen met emmers om de poel leeg te scheppen. Op de bodem lag een wildeman, bruin van huisdskleur, roestig als ijzer, en wiens haren over zijn gezicht tot op zijn knieën hingen”. Uit de Wildeman of Ijzeren Hans, van de gebroeders Grimm

  Tijdens deze dag met als thema “de Wildeman” maken we contact met onze natuurlijke, materiële, ‘wilde’, aardse essentie. Naar analogie met het verhaal van de Wildeman, scheppen we bij het uiterlijk werk letterlijk ‘de vijver’ leeg en bij het innerlijk werk scheppen we figuurlijk ‘onze vijver’ leeg.

  Deze dag gaat door op een afgelegen locatie in de buurt van Diest. De weg ernaartoe leggen we ‘te voet’ af (enkele km vanaf het station) en laten we de/onze ‘bewoonde en beschaafde wereld’ achter en maken de transitie naar onze oorspronkelijke natuur.

  slider-008Tijdens de dag zullen we in contact zijn met de elementen water, vuur, lucht en aarde. Waarbij water een grote rol zal spelen. Stilstaand water wordt troebel, groeit dicht en verliest zijn levendigheid als het niet onderhouden wordt, als er niet op tijd in afgedaald en gekuist wordt, … . Water en vuur hebben beide zorg en aandacht nodig, elk op hun eigen manier … zo ook met onze natuurlijke ‘wilde’ mannelijke essentie.

  Verloop van de dag:

  • 8u30: vertrek te voet vanaf het station van Diest (zeker op tijd ter plaatse zijn)
  • Op de locatie: afwisselend innerlijk en uiterlijk werk, maaltijden.
  • We eindigen de dag bij het vuur.
  • 22u30: terug aan het station

  Begeleiding en organisatie: Tom Nys

  Voorzien: kleding i.f.v. weersomstandigheden, aangepast schoeisel om heen en terug van het station te lopen. Handdoek. Rekening houden met ‘werken in het water’.

  Bijdrage:

  • Particuliere deelname: 80 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + datum + uw naam”.
  • Professionele deelname: 120 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

  Aanmelden:

  Deze dag is vooral bedoeld voor mannen die – op één of andere manier (weekends, avonden, …) – reeds vertrouwd zijn met MannenWerk.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  okt
  25
  wo
  2017
  MannenAvondReeks, Heverlee (bij Leuven) @ Tom
  okt 25 @ 20:00 – 23:00

  Tijdens de MannenAvonden komen we samen ‘onder mannen’ met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding. Een avond bestaat uit de combinatie van ‘binnen en buiten’ (de comfortzone), ‘innerlijk en uiterlijk werk’, in ‘onszelf en in relatie’.

  Voor continuïteit, focus en effect of impact worden de mannenavonden in het najaar als reeks aangeboden. De thema’s zullen een samenhangend geheel vormen en evolueren met de flow van de groep. De uitnodiging is dan ook om zich voor de hele reeks te engageren (eventueel na een eerste kennismakingsavond).

  Deelnemende mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit aanwezig te zijn en hun waarheid te delen. Dit door:

  1. Volledig aanwezig te zijn in het hier en nu
  2. Spontaan en open te spreken en luisteren
  3. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
  4. Wat gezegd wordt in de beslotenheid en vertrouwen van de groep te houden

  slider-008Elke mannenavond is meestal ingebed in het seizoen, staat eveneens open voor de thema’s die je zelf aanbrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draag-kracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

  Verloop van de MannenAvonden:

  • Aankomen: vanaf 19u45
  • Aanvang: 20u00, inleiding en inhoud (specifiek thema of wat er leeft in het moment)
  • Tijd binnen en/of buiten bij het vuur;
  • Einde omstreeks 23u00

  Data: tweewekelijks op oneven weken, 8 avonden tot eind 2017, nl. 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december

  Plaats: Oud-Heverleestraat 28, 3001 Leuven, België

  Begeleiding en organisatie: Tom Nys

  Bijdrage: De 8 avonden worden als reeks aangeboden waarbij we maximum met 10 mannen zullen zijn. Als het deelnamebedrag een belemmering vormt, zoeken we naar een voor ieder passende oplossing.

  • Particuliere deelname: 150 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + uw naam”. De bijdrage voor losse avonden is 20 euro (indien er plaats is).
  • Professionele deelname: 225 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

  Aanmelden: aanmelden is nodig. Via contact[at]mannenwerk.be of aanmeldingsformulier:

   Naam en voornaam (verplicht)

   Postnummer en woonplaats (verplicht)

   Lands (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   telefoon- of gsm-nummer (verplicht)

   Deelnameformule (verplicht)

   Opmerkingen (aantal personen)

   nov
   8
   wo
   2017
   MannenAvondReeks, Heverlee (bij Leuven) @ Tom
   nov 8 @ 20:00 – 23:00

   Tijdens de MannenAvonden komen we samen ‘onder mannen’ met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding. Een avond bestaat uit de combinatie van ‘binnen en buiten’ (de comfortzone), ‘innerlijk en uiterlijk werk’, in ‘onszelf en in relatie’.

   Voor continuïteit, focus en effect of impact worden de mannenavonden in het najaar als reeks aangeboden. De thema’s zullen een samenhangend geheel vormen en evolueren met de flow van de groep. De uitnodiging is dan ook om zich voor de hele reeks te engageren (eventueel na een eerste kennismakingsavond).

   Deelnemende mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit aanwezig te zijn en hun waarheid te delen. Dit door:

   1. Volledig aanwezig te zijn in het hier en nu
   2. Spontaan en open te spreken en luisteren
   3. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
   4. Wat gezegd wordt in de beslotenheid en vertrouwen van de groep te houden

   slider-008Elke mannenavond is meestal ingebed in het seizoen, staat eveneens open voor de thema’s die je zelf aanbrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draag-kracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

   Verloop van de MannenAvonden:

   • Aankomen: vanaf 19u45
   • Aanvang: 20u00, inleiding en inhoud (specifiek thema of wat er leeft in het moment)
   • Tijd binnen en/of buiten bij het vuur;
   • Einde omstreeks 23u00

   Data: tweewekelijks op oneven weken, 8 avonden tot eind 2017, nl. 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december

   Plaats: Oud-Heverleestraat 28, 3001 Leuven, België

   Begeleiding en organisatie: Tom Nys

   Bijdrage: De 8 avonden worden als reeks aangeboden waarbij we maximum met 10 mannen zullen zijn. Als het deelnamebedrag een belemmering vormt, zoeken we naar een voor ieder passende oplossing.

   • Particuliere deelname: 150 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + uw naam”. De bijdrage voor losse avonden is 20 euro (indien er plaats is).
   • Professionele deelname: 225 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

   Aanmelden: aanmelden is nodig. Via contact[at]mannenwerk.be of aanmeldingsformulier:

    Naam en voornaam (verplicht)

    Postnummer en woonplaats (verplicht)

    Lands (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    telefoon- of gsm-nummer (verplicht)

    Deelnameformule (verplicht)

    Opmerkingen (aantal personen)

    nov
    22
    wo
    2017
    MannenAvondReeks, Heverlee (bij Leuven) @ Tom
    nov 22 @ 20:00 – 23:00

    Tijdens de MannenAvonden komen we samen ‘onder mannen’ met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding. Een avond bestaat uit de combinatie van ‘binnen en buiten’ (de comfortzone), ‘innerlijk en uiterlijk werk’, in ‘onszelf en in relatie’.

    Voor continuïteit, focus en effect of impact worden de mannenavonden in het najaar als reeks aangeboden. De thema’s zullen een samenhangend geheel vormen en evolueren met de flow van de groep. De uitnodiging is dan ook om zich voor de hele reeks te engageren (eventueel na een eerste kennismakingsavond).

    Deelnemende mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit aanwezig te zijn en hun waarheid te delen. Dit door:

    1. Volledig aanwezig te zijn in het hier en nu
    2. Spontaan en open te spreken en luisteren
    3. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
    4. Wat gezegd wordt in de beslotenheid en vertrouwen van de groep te houden

    slider-008Elke mannenavond is meestal ingebed in het seizoen, staat eveneens open voor de thema’s die je zelf aanbrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draag-kracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

    Verloop van de MannenAvonden:

    • Aankomen: vanaf 19u45
    • Aanvang: 20u00, inleiding en inhoud (specifiek thema of wat er leeft in het moment)
    • Tijd binnen en/of buiten bij het vuur;
    • Einde omstreeks 23u00

    Data: tweewekelijks op oneven weken, 8 avonden tot eind 2017, nl. 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december

    Plaats: Oud-Heverleestraat 28, 3001 Leuven, België

    Begeleiding en organisatie: Tom Nys

    Bijdrage: De 8 avonden worden als reeks aangeboden waarbij we maximum met 10 mannen zullen zijn. Als het deelnamebedrag een belemmering vormt, zoeken we naar een voor ieder passende oplossing.

    • Particuliere deelname: 150 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + uw naam”. De bijdrage voor losse avonden is 20 euro (indien er plaats is).
    • Professionele deelname: 225 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

    Aanmelden: aanmelden is nodig. Via contact[at]mannenwerk.be of aanmeldingsformulier:

     Naam en voornaam (verplicht)

     Postnummer en woonplaats (verplicht)

     Lands (verplicht)

     E-mailadres (verplicht)

     telefoon- of gsm-nummer (verplicht)

     Deelnameformule (verplicht)

     Opmerkingen (aantal personen)

     jan
     17
     wo
     2018
     MannenVuur, Stekene @ Christophe
     jan 17 @ 20:00 – 22:15

     mannenvuurHet Mannenvuur (of -cirkel) is een vorm van samenkomen onder mannen met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding onder elkaar. Zo ontstaan de omstandigheden om waarachtig broederschap te ervaren.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep. Dit door:

     1. Te spreken vanuit hun hart en ziel
     2. Te luisteren met hart en ziel
     3. Spontaan en onvoorbereid te spreken in het moment, zonder veel na te denken
     4. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
     5. Wat gezegd wordt in de kring te houden, dit zorgt voor vertrouwen

     Eigen wijsheid en inzicht ontstaan vanuit de cirkel (en niet vanuit enige adviserende of therapeutische inbreng).

     Een mannenvuur of -cirkel is telkens ingebed in het aanwezige seizoen, open voor de thema’s die je als man meebrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draagkracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

     Verloop van het mannenvuur:

     • Aankomen: vanaf 19u30 met voorbereidingen van het vuur
     • Aanvang: 20u00, inhoud ontstaat uit wat leeft op het moment
     • Einde van het formele deel: omstreeks 22u15
     • Nadien is er de mogelijkheid om bij valavond wat te blijven zitten, nog verder te connecteren, in het vuur te staren en de opgedane ervaring laten bezinken.

     Data: telkens 3-de woensdag van de maand (tenzij uitzondering). Data 2020: 15/01 – 19/02 – 18/03 – 15/04 – 20/05 – 17/06 – 15/07 – 19/08 – 16/09 – 21/10 – 18/11 – 16/12

     Locatie:

     De maandelijkse mannenvuren gaan door bij Christophe Denys op zijn plek in Stekene, Bergstraat 26, 9190 (halfuur rijden vanuit Gent, 20 min vanuit Antwerpen, een uurtje vanuit regio Brussel en Leuven)

     Begeleiding en organisatie:

     Christophe Denys.

     Bijdrage: 20 euro

     Inschrijven: niet nodig, je komst melden mag op christophe.denys3(AT)telenet.be

     feb
     21
     wo
     2018
     MannenVuur, Stekene @ Christophe
     feb 21 @ 20:00 – 22:15

     mannenvuurHet Mannenvuur (of -cirkel) is een vorm van samenkomen onder mannen met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding onder elkaar. Zo ontstaan de omstandigheden om waarachtig broederschap te ervaren.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep. Dit door:

     1. Te spreken vanuit hun hart en ziel
     2. Te luisteren met hart en ziel
     3. Spontaan en onvoorbereid te spreken in het moment, zonder veel na te denken
     4. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
     5. Wat gezegd wordt in de kring te houden, dit zorgt voor vertrouwen

     Eigen wijsheid en inzicht ontstaan vanuit de cirkel (en niet vanuit enige adviserende of therapeutische inbreng).

     Een mannenvuur of -cirkel is telkens ingebed in het aanwezige seizoen, open voor de thema’s die je als man meebrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draagkracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

     Verloop van het mannenvuur:

     • Aankomen: vanaf 19u30 met voorbereidingen van het vuur
     • Aanvang: 20u00, inhoud ontstaat uit wat leeft op het moment
     • Einde van het formele deel: omstreeks 22u15
     • Nadien is er de mogelijkheid om bij valavond wat te blijven zitten, nog verder te connecteren, in het vuur te staren en de opgedane ervaring laten bezinken.

     Data: telkens 3-de woensdag van de maand (tenzij uitzondering). Data 2020: 15/01 – 19/02 – 18/03 – 15/04 – 20/05 – 17/06 – 15/07 – 19/08 – 16/09 – 21/10 – 18/11 – 16/12

     Locatie:

     De maandelijkse mannenvuren gaan door bij Christophe Denys op zijn plek in Stekene, Bergstraat 26, 9190 (halfuur rijden vanuit Gent, 20 min vanuit Antwerpen, een uurtje vanuit regio Brussel en Leuven)

     Begeleiding en organisatie:

     Christophe Denys.

     Bijdrage: 20 euro

     Inschrijven: niet nodig, je komst melden mag op christophe.denys3(AT)telenet.be

     mrt
     21
     wo
     2018
     MannenVuur, Stekene @ Christophe
     mrt 21 @ 20:00 – 22:15

     mannenvuurHet Mannenvuur (of -cirkel) is een vorm van samenkomen onder mannen met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding onder elkaar. Zo ontstaan de omstandigheden om waarachtig broederschap te ervaren.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep. Dit door:

     1. Te spreken vanuit hun hart en ziel
     2. Te luisteren met hart en ziel
     3. Spontaan en onvoorbereid te spreken in het moment, zonder veel na te denken
     4. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
     5. Wat gezegd wordt in de kring te houden, dit zorgt voor vertrouwen

     Eigen wijsheid en inzicht ontstaan vanuit de cirkel (en niet vanuit enige adviserende of therapeutische inbreng).

     Een mannenvuur of -cirkel is telkens ingebed in het aanwezige seizoen, open voor de thema’s die je als man meebrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draagkracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

     Verloop van het mannenvuur:

     • Aankomen: vanaf 19u30 met voorbereidingen van het vuur
     • Aanvang: 20u00, inhoud ontstaat uit wat leeft op het moment
     • Einde van het formele deel: omstreeks 22u15
     • Nadien is er de mogelijkheid om bij valavond wat te blijven zitten, nog verder te connecteren, in het vuur te staren en de opgedane ervaring laten bezinken.

     Data: telkens 3-de woensdag van de maand (tenzij uitzondering). Data 2020: 15/01 – 19/02 – 18/03 – 15/04 – 20/05 – 17/06 – 15/07 – 19/08 – 16/09 – 21/10 – 18/11 – 16/12

     Locatie:

     De maandelijkse mannenvuren gaan door bij Christophe Denys op zijn plek in Stekene, Bergstraat 26, 9190 (halfuur rijden vanuit Gent, 20 min vanuit Antwerpen, een uurtje vanuit regio Brussel en Leuven)

     Begeleiding en organisatie:

     Christophe Denys.

     Bijdrage: 20 euro

     Inschrijven: niet nodig, je komst melden mag op christophe.denys3(AT)telenet.be

     apr
     18
     wo
     2018
     MannenVuur, Stekene @ Christophe
     apr 18 @ 20:00 – 22:15

     mannenvuurHet Mannenvuur (of -cirkel) is een vorm van samenkomen onder mannen met als doel het bevorderen van persoonlijke groei als man, support en ‘het ontsluiten en beleven van innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding onder elkaar. Zo ontstaan de omstandigheden om waarachtig broederschap te ervaren.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep.

     Aanwezige mannen worden uitgenodigd om in een geest van openheid en authenticiteit hun waarheid te delen met de groep. Dit door:

     1. Te spreken vanuit hun hart en ziel
     2. Te luisteren met hart en ziel
     3. Spontaan en onvoorbereid te spreken in het moment, zonder veel na te denken
     4. Het kort en bondig te houden om zo tot de essentie te komen
     5. Wat gezegd wordt in de kring te houden, dit zorgt voor vertrouwen

     Eigen wijsheid en inzicht ontstaan vanuit de cirkel (en niet vanuit enige adviserende of therapeutische inbreng).

     Een mannenvuur of -cirkel is telkens ingebed in het aanwezige seizoen, open voor de thema’s die je als man meebrengt. We zoeken naar verbinding, gezamenlijke draagkracht, en intense beleving van wat man-zijn onder elkaar, voor elkaar en ook apart, behelst.

     Verloop van het mannenvuur:

     • Aankomen: vanaf 19u30 met voorbereidingen van het vuur
     • Aanvang: 20u00, inhoud ontstaat uit wat leeft op het moment
     • Einde van het formele deel: omstreeks 22u15
     • Nadien is er de mogelijkheid om bij valavond wat te blijven zitten, nog verder te connecteren, in het vuur te staren en de opgedane ervaring laten bezinken.

     Data: telkens 3-de woensdag van de maand (tenzij uitzondering). Data 2020: 15/01 – 19/02 – 18/03 – 15/04 – 20/05 – 17/06 – 15/07 – 19/08 – 16/09 – 21/10 – 18/11 – 16/12

     Locatie:

     De maandelijkse mannenvuren gaan door bij Christophe Denys op zijn plek in Stekene, Bergstraat 26, 9190 (halfuur rijden vanuit Gent, 20 min vanuit Antwerpen, een uurtje vanuit regio Brussel en Leuven)

     Begeleiding en organisatie:

     Christophe Denys.

     Bijdrage: 20 euro

     Inschrijven: niet nodig, je komst melden mag op christophe.denys3(AT)telenet.be