Over MW

MannenWerk Vzw werd in 2008 opgericht met als doel het ontwikkelen en uitdragen van gezonde, authentieke en creatieve mannelijkheid. Die visie wordt vormgegeven door Tom Nys met ondersteuning en specifiek in/aanvulling van Mark De Vogelaere en Christophe Denys.

Tom Nys (°1973) is oprichter van MannenWerk Vzw en ontwikkelde door de jaren heen een visie van gezond, authentiek en creatief man-zijn. Deze visie blijft in evolutie zoals ook elk mens dat blijft. Tom zorgt verder voor de dagelijkse en praktische werking van de vzw, het websitebeheer, maar ook de organisatie en begeleiding van heel wat activiteiten.

“Ik zie er ervaar het als mijn bestemming om mannen te helpen bij het ontwikkelen van gezonde, authentieke en creatieve mannelijkheid en dat in de wereld te brengen”. Meer over Tom.

Mark De Vogelaere (°1955) MarkDeVogelaereis er al van in het begin bij en draagt op een ondersteunende en vrijgevige manier bij aan MannenWerk. Hij springt in waar hij kan op praktisch en logistiek vlak. Als hij kan helpen doet hij het. Tegelijk geeft hij zich over aan zijn persoonlijk proces tijdens activiteiten, leergierig als hij is. Meer over Mark.

 

Christophe Denys (°1974) ChristopheDenysorganiseert  maandelijks de mannenvuren in Stekene.

Na een lange periode van studeren in architectuur, beeldende kunst en natuurgeneeskunde, kwam Christophe uit bij het werken met dromen, en het begeleiden van mensen hierin. Meer over Christophe.

 

Reinhard Peeters was er van het begin bij en begeleidde mee tal van activiteiten. Sinds begin 2017 is hij niet langer betrokken bij het organisatorische van MannenWerk. Dank voor zijn jarenlange betrokkenheid, inzet en vriendschap.

Jan Janssen (mede-oprichter MW Vzw, voorzitter tot 2012) Dank aan Jan voor het engagement, de inspiratie en de inzet in de beginjaren van MannenWerk. Hij vormt nog steeds een ‘stille en onzichtbare maar voelbare aanwezigheid’ bij wat we ondernemen.

Dank ook aan andere mannen die in de loop van de tijd meegewerkt hebben (Kilian, Johan, Koen, Arne, Roel).