Christophe Denys

ChristopheDenys

Christophe (°1974) faciliteert sinds 2015 de maandelijkse mannenvuren in Stekene en begeleidt soms een specifiek mannenweekend. Christophe beschikt over heel wat authentieke kwaliteiten. Naast mannenactiviteiten organiseert en begeleidt Christophe ook maandelijks een vuurcirkel voor mannen & vrouwen, elk seizoen een stiltevuur en helpt hij mensen met persoonlijke begeleiding een stevige basis te ontdekken in zichzelf. Meer over Christophe op zijn website https://traumaherstel.be/

“Na een lange periode van studeren in architectuur, beeldende kunst en natuurgeneeskunde, kwam ik uit bij het werken met dromen, en het begeleiden van mensen hierin.

In het werken met dromen en familieopstellingen komen kunst en geneeskunde op een verrassende manier samen. Meanderend, tastend en vertellend, terwijl de rijkdom langzaam zichtbaar wordt via de ongefilterde verhalen en beelden die dromen zijn. Met de scheppende kracht van ‘zijn bij’, en durven kijken naar ‘wat er is’.

Humor helpt me hierbij op eigen wijze: even meanderend, vloeibaar, licht en onvatbaar als de energie van dromen, maar telkens aanwezig. Humor, verwant aan de lichaamssappen, brengt in beweging, doet vloeien en verenigt de uitersten van bestaan. Met schoonheid als levensdoel.”

Mannenvuren : 3de woensdag van de maand (tenzij uitzondering).

Verloop van een mannenvuur:

  • Aankomen: vanaf 19u30 met voorbereidingen van het vuur
  • Aanvang: 20u00, inhoud ontstaat uit wat leeft op het moment
  • Einde van het formele deel: omstreeks 22u15
  • Nadien is er de mogelijkheid om bij valavond wat te blijven zitten, nog verder te connecteren, in het vuur te staren en de opgedane ervaring laten bezinken.

Locatie: Op mijn plek in Stekene, Bergstraat 26, 9190 (halfuur rijden vanuit Gent, 20 min vanuit Antwerpen, een uurtje vanuit regio Brussel en Leuven)

Richtbijdrage:  25 euro

Inschrijven: niet nodig, je komst melden graag op christophe.denys3(AT)telenet.be