KoningsWeekend: gaan staan voor wie je werkelijk bent

Wanneer:
25 juni 2016 @ 09:00 – 26 juni 2016 @ 17:00
2016-06-25T09:00:00+02:00
2016-06-26T17:00:00+02:00
Waar:
de Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
België

Dit mannenweekend – ‘wanneer de dagen het langst zijn’ –  staat klassiek in het teken van het koningsarchetype. Deze periode van het jaar biedt tal van mogelijkheden om tijd, ruimte en energie ten volle te benutten, maar ook van rust en schoonheid te genieten. Het koningsarchetype staat symbool voor dit cyclisch hoogtepunt.

De koningsenergie van een man – vertegenwoordigd door het energiecentrum van het hart – gaat over het overwinnen van onze grootste angsten, gaan staan voor wie we werkelijk zijn en voor wat we als man te bieden hebben, gedreven door de passie van ons hart, ons centrum. Tegelijk gaat het over broederschap en het zien van elkaars volheid en schoonheid.

ZwaardBroedersLeeuw

Dit weekend brengen we de koningsenergie in onszelf (w/meer) tot leven, door ons hart te wekken en leiderschap over alle delen van onszelf en ons leven te nemen. Door de ontmoeting met medemannen in broederschap, door de afwisseling tussen diep innerlijk- en krachtig uiterlijk werk, ontspanning en inspanning, gaan we ons (w/meer) met de positieve mannelijke energie verbinden. We staan dan geworteld, als volwaardige mannen in vriendschappen, relaties, vaderschap en carrière. Roel Delbon

Dit weekend wordt begeleid door Roel Delbon die ‘als man van het eerste uur’ erbij was toen MannenWerk pas bestond. Sindsdien heeft hij aan een aantal mannendagen en -weekends deelgenomen. Roel heeft veel ervaring met het begeleiden van innerlijk werk met een specifieke en krachtige benadering op vlak van geest-lichaam integratie: “Heart Intelligence”.

Zaterdag

  • 08u30: toekomen
  • 09u00: begin van het koningsweekend
  •  gedurende de dag: afwisselend ‘innerlijk’ en ‘uiterlijk werk’

Zondag

  • 07u00: ochtendmeditatie, yoga (optioneel voor de liefhebbers)
  • 07u30: in het lijf komen en de nieuwe dag aanvatten, in groep
  • 08u00: ontbijt
  • gedurende de dag: afwisselend ‘innerlijk’ en ‘uiterlijk werk’
  • 17u00 – 18u00: einde

Organisatie en begeleiding

Organisatie en voorbereiding: Tom Nys in samenwerking met Roel Delbon

Begeleiding tijdens het weekend : Roel Delbon, in combinatie met situationeel leiderschap ifv het programma, noden van het moment en aanwezige mannen.

Deelnameprijs

  • Particuliere deelname: 165 EURO (incl. BTW), overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + datum + uw naam”. Vormt de prijs een belemmering? Doe een ‘eigen voorstel’, bijvoorbeeld: gespreide betaling, verminderde deelnameprijs, het delen van jouw unieke gift.
  • Professionele deelname: 245 EURO (excl. BTW, betaling na ontvangst factuur)

Eénpersoonskamer mits beschikbaarheid @ extra bijdrage van 40 euro. Wil je meer weten over onze deelname filosofie? Lees ook de algemene voorwaarden.

Inbegrepen

Eén overnachting in meerpersoonskamers (lakens en handdoeken zijn beschikbaar), maaltijden vanaf het middagmaal op zaterdag tot en met middagmaal zondag. Organisatie en begeleiding.

Inschrijving

Maximum 15 deelnemers.

Lees ook de algemene voorwaarden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]