Vader-zoon weekend

Wanneer:
5 augustus 2016 @ 19:00 – 7 augustus 2016 @ 17:00
2016-08-05T19:00:00+02:00
2016-08-07T17:00:00+02:00
Waar:
Bezenkoekenbos
Belsele
9111 Sint-Niklaas
België

Dit is een weekend voor vaders en hun zonen (vanaf 12 jaar). Het hoeven niet jouw eigen zonen te zijn, ook voor mannen zonder zonen, die inspirerende mentors kunnen zijn, vanuit de wijsheid “that it needs a whole tribe to grow up and become the man you are“.

We voorzien momenten van ontmoeting in spel, werk, stilte, vuur, samen koken, luisteren, praten … opdat we elkaars spirit mogen erkennen, laten zien, uitnodigen om er volledig te mogen zijn met al wat is. Samen-zijn in ons doen en laten en aan de slag gaan met wat er leeft en beleefd wil worden. Mogelijke acties zijn afhankelijk van het weer: zweethut, afbraak oude chalet, opbouw nieuwe ruimte, snoeien, klieven …

00005-Kikker

We slaan onze tenten op in het Bezenkoekenbos (9111 –  BELSELE), een groen longblaasje in het Waasland. Dit kamp is vrij van WIFI, elektriciteit, stromend water opdat we in al onze verbeelding en creativiteit mogen stralen. Voor zij die helemaal uit hun comfortzone willen gaan en in vertrouwen en overgave mogen herontdekken dat ook dat een specifiek comfortgevoel creëert. Een weekend om de wilde man en de magiër in jezelf te beleven.

Begeleiding en organisatie

Je gastheer en begeleider voor dit weekend is Reinhard Peeters.

Deelnameprijs

150 EURO voor een vader/mentor*-zoon (of zonen)/jongere(n) combinatie (100 euro voor deelname alleen). overschrijving op BE06 7350 2641 6522 (BIC: KREDBEBB) op naam van MannenWerk Vzw, vermelding “aktiviteit + datum + uw naam”.

* Kom je met een jongere die niet je eigen zoon is, breng dan een ondertekend document mee waarin één van de ouders instemt in deelname onder jouw verantwoordelijkheid. De volwassene (vader/mentor) is volledig verantwoordelijk voor de jongere(n) onder zijn hoede.

Wil je meer weten over onze deelname filosofie? Lees ook de algemene voorwaarden.

Inbegrepen

Twee overnachtingen in kampeerformule, ingrediënten voor alle maaltijden in samenkookformule. Organisatie en begeleiding.

Meebrengen

Eigen tent en slaapgerei. Werkgerei wordt in de mail na inschrijving meegedeeld.

Inschrijving

Lees ook de algemene voorwaarden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.